Üçgen bisküvi pastasını denemek gerçekten harika bir fikir! Malzemeleri oldukça basit ve yapılışı da kolay görünüyor. Kremanın kıvamını koyulaştırmak için ne kadar çırpmanız gerektiğini merak ediyorum. Bisküvileri sütün içinde ne kadar bekletmek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, çikolata sosu eklemek, bu tatlının lezzetini daha da artırır mı? Misafirlerime hazırlamayı düşündüğüm için, alternatif tatlarla zenginleştirmek için meyve püreleri eklemek iyi bir fikir gibi geliyor; bunun için hangi meyveleri önerirsiniz?
Üçgen bisküvi pastasını denemek gerçekten harika bir fikir! Malzemeleri oldukça basit ve yapılışı da kolay görünüyor. Kremanın kıvamını koyulaştırmak için ne kadar çırpmanız gerektiğini merak ediyorum. Bisküvileri sütün içinde ne kadar bekletmek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, çikolata sosu eklemek, bu tatlının lezzetini daha da artırır mı? Misafirlerime hazırlamayı düşündüğüm için, alternatif tatlarla zenginleştirmek için meyve püreleri eklemek iyi bir fikir gibi geliyor; bunun için hangi meyveleri önerirsiniz?
Cevap yaz