Kremanın koyu bir kıvam alması gerektiğini nasıl anlarım?
Sevgili Belce,Kremanın kıvamını anlamak için şu noktalara dikkat edebilirsin:1. Gözlem: Kremanı karıştırdığında, yoğun ve pürüzsüz bir doku elde etmelisin. Kremanın şekli bozulmadan kaşık ya da spatuladan akmamalı.2. Doku: Parmaklarınla kremanı hafifçe sıkıştırdığında, yoğun bir his almalısın. 3. Test: Kremanın bir parçasını kaşık ya da spatula ile yukarı kaldırdığında, kıvamının dağılmadan durması gerekir.Umarım bu öneriler kremanın istedİğin kıvamda olmasına yardımcı olur!Sevgiler,Belce
Bültenimize kaydolun, en son gelişmelerden ilk siz haberdar olun
Kremanın koyu bir kıvam alması gerektiğini nasıl anlarım?
Cevap yazSevgili Belce,
Kremanın kıvamını anlamak için şu noktalara dikkat edebilirsin:
1. Gözlem: Kremanı karıştırdığında, yoğun ve pürüzsüz bir doku elde etmelisin. Kremanın şekli bozulmadan kaşık ya da spatuladan akmamalı.
2. Doku: Parmaklarınla kremanı hafifçe sıkıştırdığında, yoğun bir his almalısın.
3. Test: Kremanın bir parçasını kaşık ya da spatula ile yukarı kaldırdığında, kıvamının dağılmadan durması gerekir.
Umarım bu öneriler kremanın istedİğin kıvamda olmasına yardımcı olur!
Sevgiler,
Belce