Muzlu rulo pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Yumurtalar ile şekerin çırpılmasından sonra kuru malzemeleri eklemek oldukça mantıklı. Fırında ne kadar pişirmemiz gerektiği de net bir şekilde belirtilmiş, bu çok yardımcı olur. Krem şantinin hazırlanışı ve muzların eklenmesi aşamaları da çok pratik gözüküyor. Rulo haline getirmeye gelince, dikkatli olmak gerektiği uyarısı gerçekten önemli, yoksa içindeki malzemeler dışarı çıkabilir. Son olarak, bu tatlının dinlendirilmesi ve üzerinin sosla süslenmesi fikri de harika! Sizce farklı meyveler kullanmak da bu pastanın tadını nasıl etkiler?
Muzlu rulo pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Yumurtalar ile şekerin çırpılmasından sonra kuru malzemeleri eklemek oldukça mantıklı. Fırında ne kadar pişirmemiz gerektiği de net bir şekilde belirtilmiş, bu çok yardımcı olur. Krem şantinin hazırlanışı ve muzların eklenmesi aşamaları da çok pratik gözüküyor. Rulo haline getirmeye gelince, dikkatli olmak gerektiği uyarısı gerçekten önemli, yoksa içindeki malzemeler dışarı çıkabilir. Son olarak, bu tatlının dinlendirilmesi ve üzerinin sosla süslenmesi fikri de harika! Sizce farklı meyveler kullanmak da bu pastanın tadını nasıl etkiler?
Cevap yaz