Muzlu muhallebili rulo pastayı yapmayı hiç denediniz mi? Tarife göre, malzemeleri hazırladıktan sonra kekin yapılışı oldukça basit görünüyor. Yumurtaları ve şekeri çırparken dikkat etmemiz gereken en önemli nokta, karışımın rengi açılana kadar çırpmak. Bu aşama çok kritik çünkü kekin hava almasını sağlıyor. Kekin pişme süresi de tam 10-12 dakika, bu da hızlı bir tarif arayanlar için büyük bir avantaj. Muhallebinin hazırlanması aşamasında da dikkatli olmak lazım; sürekli karıştırmak, kıvamın tutması açısından önemli. Sonrasında, kekin üzerine muhallebiyi yayarken eşit şekilde dağıtmak, pastanın lezzetini artıracaktır. Muzları dilimlemek ve dikkatlice rulo yapmak da oldukça keyifli. Son olarak, dinlendikten sonra dilimlemek gerçekten sabır gerektiriyor ama sonuç buna değer. Sizce de muzlu muhallebili rulo pasta, hem göze hem de damağa hitap eden bir tatlı değil mi?
Muzlu muhallebili rulo pastayı yapmayı hiç denediniz mi? Tarife göre, malzemeleri hazırladıktan sonra kekin yapılışı oldukça basit görünüyor. Yumurtaları ve şekeri çırparken dikkat etmemiz gereken en önemli nokta, karışımın rengi açılana kadar çırpmak. Bu aşama çok kritik çünkü kekin hava almasını sağlıyor. Kekin pişme süresi de tam 10-12 dakika, bu da hızlı bir tarif arayanlar için büyük bir avantaj. Muhallebinin hazırlanması aşamasında da dikkatli olmak lazım; sürekli karıştırmak, kıvamın tutması açısından önemli. Sonrasında, kekin üzerine muhallebiyi yayarken eşit şekilde dağıtmak, pastanın lezzetini artıracaktır. Muzları dilimlemek ve dikkatlice rulo yapmak da oldukça keyifli. Son olarak, dinlendikten sonra dilimlemek gerçekten sabır gerektiriyor ama sonuç buna değer. Sizce de muzlu muhallebili rulo pasta, hem göze hem de damağa hitap eden bir tatlı değil mi?
Cevap yaz