Hindistan cevizli krem şantili rulo pasta tarifinin detaylarını okumak gerçekten ilham verici. Sizce de bu lezzetli tatlıyı yapmak için gereken malzemeler oldukça basit değil mi? Özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiği pürüf noktası çok önemli. Kekin kabarması için bu detayları atlamamak gerek. Sizce krem şantiyi hazırlarken hindistan cevizi eklemek, tadı nasıl etkiler? Ayrıca, dilimlerken bıçağı ıslatmak kesinlikle güzel bir fikir, bununla daha düzgün kesimler elde edilebilir. Pastayı denedikten sonra, sonuçları paylaşmayı düşünüyor musunuz?
Hindistan cevizli krem şantili rulo pasta tarifinin detaylarını okumak gerçekten ilham verici. Sizce de bu lezzetli tatlıyı yapmak için gereken malzemeler oldukça basit değil mi? Özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiği pürüf noktası çok önemli. Kekin kabarması için bu detayları atlamamak gerek. Sizce krem şantiyi hazırlarken hindistan cevizi eklemek, tadı nasıl etkiler? Ayrıca, dilimlerken bıçağı ıslatmak kesinlikle güzel bir fikir, bununla daha düzgün kesimler elde edilebilir. Pastayı denedikten sonra, sonuçları paylaşmayı düşünüyor musunuz?
Cevap yaz