İlk öncelikle pastamızın kremasını pişireceğiz. Kremamızı pişirmek için bir tencere çıkarıyoruz. Çıkardığımız tencerenin içine ilk önce 1 su bardağı unu ve 1 su bardağı şekeri koyup biraz karıştırıyoruz. Onlar karıştıktan sonra 1 litre sütü ekleyip ocağın altını açıyoruz ve pişirmeye başlıyoruz. Nişastasını da ekleyip pişirmeye devam ediyoruz. Kremamız kaynadıktan sonra vanilyasını ekleyip karıştırıyoruz. Altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz. Kremamız soğuyana kadar biz pastamızın kekini yapıyoruz.
Pastamızın keki için pandispanya yapacağız. 4 yumurtamızın sarısı ile beyazını farklı kaplara koyuyoruz. Sarısını koyduğumuz kaba şekerin yarısını koyup çırpıyoruz. Diğer kanada şekerin kalanını koyup çırpıyoruz. Daha sonra bir kapta birleştirip çırpmaya devam ediyoruz. Çırptıktan sonra 1 su bardağı sütü ve yarım çay bardağı zeytinyağı ekleyip çırpmaya devam ediyoruz. İyice çırpdıktan sonra 1 paket vanilya ve 4 yemek kaşığı kakaoyu ekleyip iyice çırpıyoruz. En son olarak da kabartma tozunu ve 2,5 su bardağı ununu koyup iyice çırpıyoruz. Kekimizi iyice çırptıkdan sonra pişirme kabımıza koyup önceden 180 derecede ısıtılmış fırında pişiriyoruz. Kekimiz piştikten sonra fırından çıkarıyoruz ve soğumasını bekliyoruz. Kekimiz soğuduktan sonra bardağımızı ıslatıp ıslatıp kesiyoruz. Kalan kek parçalarını rondodan geçiriyoruz ve önceden pişirdiğimiz kremamızı mikser ile biraz çırpıyoruz. Çırptıktan sonra muzu rendeliyoruz ve içine koyuyoruz damla çikolataları da ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Tamamen hazır olan kremamızı bardak ile kestiğimiz kekin üzerine koyuyoruz ve o kekleri de rondodan geçirdiğimiz keke buluyoruz ve 1 gece buzdolabında bekletiyoruz. Küçük köstebek pastamız hazır.
Afiyet olsun. Sevginizi katarak yapmayı unutmayın.