İlk önce derin bir kâsenin içinde soğuk süt ile toz krem şantiyi iyice kıvam alıncaya dek çırpıyoruz. Ardından tamamen katı olana kadar buzdolabında bekletelim. Buzdolabında bekletilen krem şantinin içerisine muzları küçük parçalar halinde doğrayarak ilave edelim ve karıştıralım. Daha sonra damla çikolata ile orta büyüklükte dövülen ceviz içini de krem şantiye ilave edip karıştırıyoruz. Dışarıdan aldığımız hazır pasta kekini su bardağı kullanarak küçük halkalar çıkarıyoruz. Hazır kekin kalan kısımlarını blenderin içerisine alıyoruz ve üzerine kakaoyu dökerek ufalanmasını sağlıyoruz.
Kestiğimiz küçük keklerin üzerine hazırladığımız krem şantiyi eşit miktarda olacak şekilde pay ediyoruz. Daha sonra ufalanan kekler ile küçük köstebek pastaların her tarafını kaplıyoruz. Hazır kekten köstebek pastayı isterseniz kakaolu olanı ile de hazırlayabilirsiniz. Hazır kekten köstebek pastaları servis tabağına alalım.
Afiyet olsun.