Pasta kreması ile neler yapabileceğiniz hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle keklerin arasına sürüp kat kat lezzetli pastalar hazırlamak harika bir fikir değil mi? Ayrıca çikolata ekleyerek zengin bir çikolatalı krema yapmanın da çok lezzetli olacağını düşünüyorum. Dondurma yaparken bu kremayı kullanmak da bana çok cazip geliyor. Sizce de pasta kreması, tatlılar için ne kadar çok yönlü bir malzeme? Özellikle tariflerdeki ipuçları da oldukça faydalı gibi, değil mi? Oda sıcaklığındaki malzemelerle çalışmak ve sürekli karıştırmak önemli bir detay. Siz pasta kreması ile hangi tarifleri denemeyi planlıyorsunuz?
Pasta kreması ile neler yapabileceğiniz hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle keklerin arasına sürüp kat kat lezzetli pastalar hazırlamak harika bir fikir değil mi? Ayrıca çikolata ekleyerek zengin bir çikolatalı krema yapmanın da çok lezzetli olacağını düşünüyorum. Dondurma yaparken bu kremayı kullanmak da bana çok cazip geliyor. Sizce de pasta kreması, tatlılar için ne kadar çok yönlü bir malzeme? Özellikle tariflerdeki ipuçları da oldukça faydalı gibi, değil mi? Oda sıcaklığındaki malzemelerle çalışmak ve sürekli karıştırmak önemli bir detay. Siz pasta kreması ile hangi tarifleri denemeyi planlıyorsunuz?
Cevap yaz