Muzlu rulo pasta kremasını yaparken hangi aşamaları izlemek gerektiğini oldukça net bir şekilde açıklamışsınız. Özellikle muzların püre haline getirilmesinin kremaya nasıl bir tat katacağı konusunda merak içindeydim. Kremanın yoğunluğunun artırılması için vanilin eklenmesi de iyi bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, labne peynirinin isteğe bağlı olarak eklenmesi, kremaya ekstra bir doku kazandırması açısından çok hoş. Kremayı dinlendirmek de önemli bir detay; bu aşamanın ne kadar etkili olduğunu bizzat deneyimleyerek görmek istiyorum. Sizce, muz dilimleri ile süslemenin yanı sıra başka hangi malzemelerle alternatif süslemeler yapılabilir?
Muzlu rulo pasta kremasını yaparken hangi aşamaları izlemek gerektiğini oldukça net bir şekilde açıklamışsınız. Özellikle muzların püre haline getirilmesinin kremaya nasıl bir tat katacağı konusunda merak içindeydim. Kremanın yoğunluğunun artırılması için vanilin eklenmesi de iyi bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, labne peynirinin isteğe bağlı olarak eklenmesi, kremaya ekstra bir doku kazandırması açısından çok hoş. Kremayı dinlendirmek de önemli bir detay; bu aşamanın ne kadar etkili olduğunu bizzat deneyimleyerek görmek istiyorum. Sizce, muz dilimleri ile süslemenin yanı sıra başka hangi malzemelerle alternatif süslemeler yapılabilir?
Cevap yaz