{ "title": "Köstebek Pasta", "image": "https://www.kostebekpasta.gen.tr/images/Kostebek-Pasta--65.jpg", "date": "19.01.2024 10:58:37", "author": "Hanife", "article": [ { "article": "
Malzemeler
Keki için

3 adet yumurta.

3 fincan tozşeker.

1 fincan sıvıyağ
1 fincan süt.

3,5 fincan un.

2 yemek kağışı kakao.

1 paket kabartma tozu.

Kreması için

1 kg süt.

7 yemek kaşığı nişasta.

1 bardak şeker.

2 paket krem şanti.

Hazırlanışı.

Kek malzemlerini bir kaba koyarak 10 dakika kadar çırpın ev fırına sürerek pişirin. Kremasını yapalım, sütü, nişastayı ve şekeri pişirin. Soğuduktan sonra toz halinde olan krem şantiyi ilave ederek iyice karıştırın. Pişirdiğimiz keki bir çay bardağı ile kesin, üzerine krema koyun (Etipuf şeklinde). Kekin kenarlarından kaşan parçaları toz haline getirerek kremalı keklerin üzerine bulayınız.

Afiyet olsun.
" } ] }